Началникът на ДАИ-Пазарджик Владимир Добрев, който заведе подчинените си в затвора

...
Началникът на ДАИ-Пазарджик Владимир Добрев, който заведе подчинените си в затвора
Коментари Харесай

Началник от ДАИ е освободен заради инструктаж в затвора

Началникът на ДАИ-Пазарджик Владимир Добрев, който заведе подчинените си в пандиза като превантивна мярка против корупцията в системата, се разделя с поста от 15 януари. Това заяви самичък той пред бТВ.

Добрев завел подчинените си в пандиза в Пазарджик при започване на юни. После обаче някои от тях се оказали уплашени и се стигнало до отчет, в който една от служителките, Таня Гуглева, описва претърпяния шок.

„ Завеждането на служителите в пандиза беше за предварителна защита. Исках да ги заведа там, с цел да им проведа инструктаж – не в килиите, а в клуба на пандиза. Исках да им обърна внимание, че проблемът е сериозен ”, споделя Добрев.

По думите му е имало индикации, че локалната конструкция на ДАНС се интересува от регионалния отдел на ДАИ. Имало чиновник, който беше заловен с рушвет, бил наказан и си излежал присъдата.

Добрев твърди, че предизвестил чиновниците, че ще вършат инструктаж в пандиза. „ Бяхме 8 чиновници, единствено мъже. Служителката, която след това се жалва, не трябваше да идва. Но аз я видях в пандиза на входа, че и тя е пристигнала с нас. Ако ѝ бях споделил: „ Ти няма да влизаш в пандиза ”, щеше да се счита за дискриминирана и щеше да се усеща по-обидена ”, отбелязва някогашният шеф.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР